Vil du med på holdet?

Vinterlejren afholdes af en gruppe på ca. 20 frivillige. Vi har mange forskellige roller, fx lejrleder, køkkenansvarlig, skiinstruktør, hyggetante, snehulebygger og lejrlæge. En del af gruppen er hjælpere, som ikke nødvendigvis har bestemte ansvarsområder, men kører på ski med børnene og er med til at sørge for, at alle har en god lejr.  Vi lægger vægt på at fungere som et stort fællesskab og mødes også uden for Vinterferielejren. Vi har løbende en udskiftning i gruppen og er meget interesseret i at høre fra dig hvis du har lyst til at være med.

Vi får mange ansøgninger og når vi udvælger nye frivillige til holdet , lægger vi vægt på:

  • At du er en habil skiløber,  dvs. du skal kunne begå dig i alt terræn og færdes rutineret på pisterne. 

  • At du har  erfaring med ferielejr eller lignende projekter for børn med særlige behov.

  • At du er klar over, at Vinterferielejr IKKE er en skiferie for os frivillige, men hårdt (og sjovt!) arbejde og at det er børnenes oplevelser der er i centrum.

  • At du er klar på at give dig selv 100% den uge lejren varer, og at du har mulighed for at hjælpe til med småopgaver i løbet af året.

  • At du er indstillet på at betale en del af turen selv – typisk 500-1000 kr.

Som de øvrige ferielejre i URK skal vi indhente en børneattest på dig.

Hvis du har lyst til at blive en del af holdet, så send en email til jakob@vinterferielejr.dk, hvor du skriver lidt om dig selv – og gerne kommer omkring punkterne ovenfor.